Sziegland Kft. - tervezés és kivitelezés

A Sziegland Kft. 2002-ben alakult azzal a céllal, hogy a magánszférában élhető új építésű lakásokat tervezzünk és kivitelezünk külső megrendelésre, illetve saját beruházásként. 2008-tól az ipari szférában ipari épületek generál kivitelezésére és tervezése specializálódtunk pályázati pénzekből megépülő projektekhez. Ez által több éves generálkivitelezői gyakorlattal rendelkezünk, mind a középületek, mind a társasházi lakások kulcsrakész elkészítése terén. A célunk, hogy az ingatlanfejlesztés különböző területein sikeres projekteket valósítson meg. A 2010- es évektől ingatlanfejlesztőként is jelen vagyunk az építőipari szegmensben, mely során meglevő épületeket integrálunk vissza a használhatóság és gazdaságos
átalakítás jegyében. A jó helyszín megválasztása, a flexibilitás, az értékállóság, a fenntarthatóság és a hasznosíthatóság egyaránt fontosak az új kialakításokkal létrehozott ingatlanjainknál. Valamennyi projektünk esetén a legkiválóbb minőségű építőanyagokból, innovatív építészeti megoldásokat alkalmazva idő- és értékálló, épületeket teremtünk korszerű gépparkkal és megfelelő szaktudású szakemberekkel.
Továbbá folyamatosan értékesítésre kínálunk saját beruházásaink keretében megépülő új társasházi lakásokat és lakóépületeket, melyeket a honlapunkon megtalálhatnak.

Sziegl Adrián
építészmérnök

 

Kapcsolat

 

Sziegl Adrián
építészmérnök